Mobile menu button
Design District Zagreb logo
 

Dobrodošli u Dizajn distrikt Zagreb!

Dobrodošli u kreativno susjedstvo grada Zagreba! Ovdje možete saznati sve o lokalnom dizajnu, arhitekturi, umjetnosti i gastro punktovima u kvartu te upoznati ljude koji ih stvaraju.

 
 
 
 

U distriktu

Istraži kvart

 

PULS*AR

Close
Bulićeva 4

PULS*AR je osnovan u prosincu 2013. godine, kao nova postava etabliranih arhitekata s velikim iskustvom stečenim kroz individualnu profesionalnu karijeru od gotovo dvadeset godina. Uz njihovo zajedničko djelovanje vezan je širok raspon različitih koncepata, dizajna i realizacija projekata, čime su zaslužili brojne međunarodne nagrade i priznanja.

Saznaj više

Program bar

Close
Martićeva 14F

Bar Program smjestio se u prostoru bivšeg šarmantnog bistroa Divas. Saša Žerajić, nezaobilazno i omiljeno lice Divasa, koji je ondje radio od otvaranja, odlučio je u istom prostoru realizirati vlastiti koncept.

Saznaj više

Atelier Ane Barbić Katičić

Close
Vlaška 79

Ana Barbić Katičić kontinuirano, 15-ak godina (od završetka studija na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu), samostalno i skupno izlaže u Hrvatskoj i inozemstvu (Francuska, Belgija, Izrael). Do sada je izlagala 20-ak puta samostalno.

Saznaj više

Dom sindikata grafičara

Close
Brešćenskoga 4

Sindikat grafičke i nakladničke djelatnosti Hrvatske je sa svojih 147 godina neprekidnog rada najstariji sindikat u Hrvatskoj, ali i šire, osnovan kao Hrvatsko tipografičko društvo.

Saznaj više

Kreativni centar Ledana

Close
Antuna Bauera 19

Unutrašnjost bloka u Bauerovoj 19 jedan je od primjera dugogodišnjeg nastojanja za očuvanjem bivšeg industrijskog kompleksa tvornice leda kao prostora od javnog značaja, a protiv pokušaja njegove privatizacije.

Saznaj više
 

LJUDI

Zanimljivi ljudi koji žive u distriktu

 

Označi #DDZ2017 i na društvenim mrežama!